0

Vekt: 71 kg (ned 11 kg fra forrige vektpost)

Høyde: 1.74 CM

Midje: 73 CM (ned 13 CM fra forrige vektpost)

Overarm: 30 CM (ned 3 CM fra forrige vektpost)

Hofter: 93 CM (ned 7 cm fra forrige vektpost) 

Lår: 56 CM (ned 5 CM fra forrige vektpost)

BMI: 23.45

 

Har mistet både kilo og cm, og det var utrolig spennende og se. Siden sist har jeg spist ganske vanlig men vært mer aktiv. Er i gang igjen nå med strengere kosthold og mer mosjon. Jeg er nå innenfor "normalvektig" iforhold til BMI, så jeg kommer ikke til å bruke noen slankeprodukter men fokusere på ren og sunn mat. Jeg har jo fått bevist at alle kan klare å gå ned i vekt, selv om man ikke har mulighet til å trene. Deilig og se at jeg er hele 13 cm mindre rundt midjen!

0

Wow. Jeg kom tilfeldigvis på at jeg hadde denne "diet" bloggen og sjekket den nylig, og for en inspirasjon det ga meg. Jeg er 12 kilo lettere siden sist. Og nå lurer jeg på å ta i bruk denne bloggen igjen, slik som før. Det er så spennende å følge med på vekt og mål uke for uke. Har jeg fortsatt følgere et år etter? Hehe.

Velkommen til min blogg! Jeg er en jente i 20-årene som har lagt på meg endel de siste årene, og har nå endelig bestemt meg for å ta tak i det før det går for langt. Følg min vei til "my perfect self". Jeg skal ned fra 85 kg til 65kg, så jeg har hele 20 store å jobbe med! Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits