4

Jeg vet jeg har vært veldig stille den siste tiden, det er ikke alltid man har tid og ork til å følge opp alt. Jeg har ikke vært superflink til å følge dietten men dagens vekt er alikevel på 79,8, noe som vil si at jeg har gått ned 5,2 kg på 2 mnd og 6 dager. Ikke så aller værst ikke sant? Men jeg vil jo veeldig gjerne enda mer ned i vekt, og neste store delmål er 75 kg.

Blir veldig glad vis flere som er på vei ned i vekt eller som ønsker å gå ned legger igjen en kommentar her, skriv gjerne ned start vekten, dagens vekt og mål vekt! Så kan både jeg og andre bli inspirert!

Dagens frokost bestod av et halvt fullkornsrundstykke med en ekstra lett osteskive, drakk appelsin juice fra JIPPI vedsiden av. Vil forresten anbefale JIPPI produktene hos Meny! De er egentlig for barn, men jeg elsker dem. Særlig potetstappen, fiskegratengen og juicene :-) Sunnere alternativer til "ferdig" mat.

Velkommen til min blogg! Jeg er en jente i 20-årene som har lagt på meg endel de siste årene, og har nå endelig bestemt meg for å ta tak i det før det går for langt. Følg min vei til "my perfect self". Jeg skal ned fra 85 kg til 65kg, så jeg har hele 20 store å jobbe med! Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits