2

Under ser dere noen av helgens måltider. På fredagen fikk jeg en pakke fra PF med Fry light og Fit living pannekaker, og de var supergode! En pannekake inneholder 207 kcal og metter veldig god, særlig med litt frukt og bær :-) Som dere ser så har jeg sklidd mer og mer vekk fra Allevo produktene, det er fordi jeg føler det er bedre å erstatte noen få måltider istedet for å kun spise det.

 

Jente med lav selvtillit

22.08.2014 kl.14:12

Jeg har alltid vært litt stor, jeg har en sånn ekkel pæreform. Jeg er 17 år og veier 75 kg og jeg kan ikke gå med lyse bukser uten at jeg ser stor ut. Jeg er en sånn person som ikke brenner mye kalorier enn andre jeg kjenner. Jeg ligger på meg mye fortere en andre folk. Jeg vil gjerne gå ned noen kg.

Det var 1 gang for noen måneder siden jeg tok meg en liten joggetur på 1t ca. Jeg følte meg kjempe bra etter. Så vurderte jeg å ta å jogge dagen etterpå og, men det ble aldri noe av. Og sånn fortsatte det dessverre.. Jeg hadde følt at jeg hadde slanket meg, men så kom sommeren 2014. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg føler at det jeg mistet det ene året, har bare komt tilbake! Jeg føler meg ikke like flott som den gangen.Jeg er vel bare en som elsker altfor god mat.

Har du noen tips til hvordan jeg kan miste noen kg? Ville sittet veldig stor pris på det :)

Maten som du har laget ser kjempe godt ut, det er noe som jeg kan spise.

Fitnessbarbie

13.04.2015 kl.19:26

Jente med lav selvtillit: Beklager sent svar. Om du ser dette så har jeg mange tips til deg :-)


Skriv en ny kommentar
Velkommen til min blogg! Jeg er en jente i 20-årene som har lagt på meg endel de siste årene, og har nå endelig bestemt meg for å ta tak i det før det går for langt. Følg min vei til "my perfect self". Jeg skal ned fra 85 kg til 65kg, så jeg har hele 20 store å jobbe med! Kontakt: Fitnessbarbie@live.no Follow on Bloglovin
1 Jan: 85
7 Jan: 82,7
14 jan: 82,3
21 jan: 82
8 Feb: 79,6
6 Mars: 79,8
DIETSTOPP
15 April: 82,2


Siste innleggBloggdesign
hits